Post by brutlisuccbormay on Feb 11, 2022 19:48:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих токена ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Ова игра је супер забавна и узбудљива за дизајн и испуњавање захтева других људи!. Али ; ! постоји мали проблем када се игра замрзне и када су у игри неки делови закључани и не можете да испуните нечије захтеве и плус када се смрзава телефон вам се загрева. Али осим тога ова игра је одлична ♥ .
레이맨 어드벤처 어드벤처 say
Практично ништа није откључано! Фризерски салон, хаљине, све! Мислим да би то била добра апликација, када бисте могли да радите ствари. Мислим да једине ствари које треба да платите треба да буду ВИП ствари. Као набране хаљине. Можда бисте могли да платите да повећате свој ранг. Такве ствари.
Свидела ми се ова игра, имао сам је на свом старом уређају, али се неће преузети на уређају. Веома сам разочаран, али сам јој дао три звездице јер знам колико је ова игра невероватна.
Није лосе
Мој први проблем је чињеница да су све Цоцо игре исте са различитим именима, али идеја је потпуно иста технички са истим циљевима, па чак и ако желите да потрошите новац на њихове обичне игре, то је поштено губитак. Друго, зашто једноставно не ставите куповину на игре и да све буде откључано уместо лажног рекламирања? све игре би данас волеле микротрансакције, али ово је сулудо. Још гору компанију за игре коју сам видео у свом мобилном или било ком другом играчком искуству.
Све је супер једина мана је то што фризура и хаљине нису откључане
DIY Fashion Star - Design Game Rollespill glin
Игрица је супер само сто морају поједине ствари да се плацају
Уживам у игри, али неће регистровати да сам додао новац на свој Гоогле Плаи налог. Стално ми говори да нема довољно средстава и управо сам додао новац на свој Гоогле Плаи налог. Имам више него довољно да купим предмет који покушавам да купим, али игра ми стално говори да немам. Веома је фрустрирајуће.
ова игра је толико невероватна да те волим, тера ме да пожелим да будем модни дизајнер када порастем и помаже ми да будем сигуран у себе и има добре модне савете за ову игру је невероватна, заиста би требало да је пробаш !!! !😀😊
у реду је, али не можете да средите косу што је толико досадно, а у другим играма такође можете да има превише реклама, толико је ствари које не можете да урадите.
ова игра је заиста забавна, али ако желите да користите ствари увек морате да гледате видео. Једног дана би се ствар откључала, а друга би била закључана.
Тако досадно, толико додатака. Као скоро сваког минута, постоји јебени АДД. Чак и ако ништа не купите, ЈОШ УВЕК МОЖЕТЕ ДОДАТИ! и морате чекати, не можете то одмах прескочити! Било би савршено да нема јебеног ДОДАЈАЊА
Најбоља игрица коју сам до сада имала оцена 5
Било је одлично, али мислим да би требало да буде откључано више ствари и није фер према људима који нису смели да троше новац на мрежи и игрице. .
То је заиста сјајна игра!!! Допе Ако желите да постанете модни дизајнер, онда би вам ова игра заиста помогла, предлажем вам да преузмете ову игру. Ко икада буде играо ову игру, свидеће јој се. Да то још једном кажем, заиста је, заиста сјајно. Не не додаје ништа. Нема проблема са овом игром, али требало би да платите нешто новца ако желите све опције. Дајем јој оцену 5 *.😘😘😍😍 Молимо преузмите је
ова игра је довела унутрашњу модну у мене баш тако. Волим ову игру, али једна ствар коју највише волим је то што су људи који су тако љубазни према мени, волим је. Препоручио бих ову игру свима који желе да постану модни игра ће извући модну из вас па уживајте
Свидела ми се ова апликација, али дођете до тачке у којој буквално не можете ништа да урадите, МОРАТЕ да купите ствар у пакету да бисте само урадили последњи корак своје четврте поруџбине! МРЗИМ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ! Али видим сав тежак труд уложен у ликове, то је то
То је добра игра, али има превише реклама и не можете опрати косу и учинити да изгледа добро, такође не можете да правите хаљине које морате да платите.
Свиђа ми се, али има много и мислим на гомилу додатака који САМО приказују ЦОЦО игре. Мислим да ли неко има маште, иако признајем да је то одлична игра коју је забавно играти.
Слажем се са свима осталима јер се са мном дешава потпуно иста ствар, стварно сам желео да наставим да играм, али све кошта. Нисам задовољан овим. Ипак је то забавна игра, али то је једина добра ствар коју имам да кажем о овој апликацији :ц
Ова игра је забавна и све, проблем који имам је што имамо ограничен простор у нашој гардероби и превише је реклама. И понекад можете цртати, понекад можете ставити декор, а понекад можете ставити два отиска и то је збуњујуће.
У почетку је то лепа игра, али морате купити нешто да бисте уживали у игри. Желим да радим ствари и стварам, али сваки пут када видим Ова хаљина је закључана. Можете купити пакет.
Била је то одлична игра, али сам престао да је играм јер је било превише реклама и превише ствари за које је био потребан новац, што значи да је било много ствари које нисте могли да урадите. Ако решите ове проблеме, радо бих га поново инсталирао јер имам само 12 година.
DIY Fashion Star - Design Game Vaidmenų žaid. pkwm
није ми се свидела ова игра. када сам покушао да уђем у траг сисама преко летње кошуље није успело. молим вас учините ову игру бољом за андроид лаптопове [на чему сам] хвала.
DIY Fashion Star - Design Game Vaidmenų žaid. pkwm
Свидела ми се игра, али се чини да је недовршена. Мрзим када нас игре имају збогом цео пакет. Волео бих да не морате да нас терате да се опростимо од чопора тако рано у игри. Не желим да морам да се поздравим са чопором да бих наставио у игри. То неће оставити добре оцене.
Здраво, ово је одлична игра и забавна, али има велики проблем. Све у игри је закључано са великим паивалл-ом.
Ово има моду и такође можете сами да правите ствари, тако је невероватно 😍 тако је модерно и добијате лајкове и коментаре за оно што радите је тако невероватно. Играм од данас мина и много ми се свиђа ❤ тако је дивно 💗
Одушевљена сам свим детаљима, то је најбоља игра коју сам икада добио. Волим да измишљам ствари, сликам ствари и и тако је забавно да волим да сликам прелепе слике и додам количине хаљина понекад се чак претварам да сам имам своју линију је тако кул и препоручио сам 100% пет звездица до краја
Свиђа ми се ова игра, али дао сам јој четири звездице јер су неке хаљине закључане. а осим тога, веома је добра игра. тера ме да размишљам о кутији. свиђа ми се ова игра
Када бих могла дала би 0 звездица! Неда ми да уђем у апликацију!🙄💔
Цоол је
Ово је моја рецензија: Прво, огласи су помало досадни. Кад год правим комад одеће, само искочи оглас. 2: Дакле, добра страна је да ако желите да постанете модни дизајнер, ово је апликација за вас! Моја оцена је 3 од 5.
Па.... требало би да све што је закључано направи оглас јер не могу да платим и желим да направим хаљину, али ако неко жели овакву игру да не мораш да платиш ни за шта, ја не бих добио ову игру буди МНОГО забавнији да је све бесплатно или за оглас
Мрзим овакве игрице на целом свету
Узасно
То је добра игра. Разлог зашто сам дао 3 звездице јер се споро учитава и има превише огласа. ПЛС мање огласа и учитавање да буде мало брже. Хвала. ЛОЛ.
ОМБ! Мој ум је био разнесен Када сам играо ову игрицу И момци, требало би да је испробате без оклевања 😁😏Можете да направите сопствену одећу и то је било стварно добро јер проналазим игру од које можете сами да направите своју одећу и ево је Игрица коју заиста желим да играм. Па, момци, пробајте ово сада, заиста ми се свиђа и препоручујем вам да играте ову 😁 Да сам на твом месту, одмах бих је преузео 😂👀 Овде можете научити како да дизајнирате своју хаљину једног дана, зато Ево га ! 😏😏 Табтале тим!❣
Апсолутно МРЗИМ ову игру, једноставно је ужасна, нисам је имао ни 1 сат пре него што сам је обрисао. Игра има буквално додатак сваких 10 секунди. Такође је веома заостала, а када сам покушао да креирам сукњу, натера вас да повучете целу тканину и на крају изгледа као смеће, тако да бих ово оценио са 0 звездица ако бих могао, Добродошли сте.
Мислим да је ЛОШЕ, морате платити за све, чак и за косу, а иначе је ок. Ако га добијете, одмах бисте га инсталирали осим ако немате десет долара за видео игрице
бљак
Волим то! Само бих волео да не морам да откључавам скоро сваку поједину ставку..... и потребно је вечно да их откључам, без шале! Али, осим тога, добро је! Препоручио бих га........
У овој игри сије се одјеца 👗
Не постоји опција без плаћања новца? свако дете не може да плати новац па вас молим да игру учините бесплатном. Сви су написали ово да игру чини бесплатном, али не радите нешто ако не можете да правите игру зато немојте правити игрице
Пре сам играла цоцо игрице.Супер су
Ово је стварно добро, свиђа ми се само две звездице од мене јер сваки пут када учитам било шта, појави се додатак 😡😠 мрзим ово
откључајте нам још хаљине и фризуру супер је игрица😞😞