Post by brutlisuccbormay on Feb 11, 2022 19:54:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакването на ресурсите ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Босен:v
Твърде много реклами. Като смешно. Играйте за 1 минута, гледайте 30-секундна реклама. На всичкото отгоре играта е боклук.
Bakuryu Sentai Abaranger Episode 1, “The Great Dinosaur Rampage!” Power Rangers Dino ... Use an Android phone or Google Chrome for desktop?
Dinosaur Rampage 4.4.0 Свали Android APK | Aptoide
BRIDGE RACE GAME ALL LEVELS iOS, Android GAMEPLAY WALKTHROUGH NEW UPDATE LEVEL ... Shape-shifting,Tom Gold Run,DinoSaur Rampage,Aquapark io,Assassin,.
Това е добре, но не е лошо. Имах най-доброто изживяване с тази игра, препоръчвам ви да направите, за да получите тази игра, ако го направите, вие сте leagen
Точно като дупката, но все пак забавно. Може би да добавите още етапи и/или етапи?
Играй Monster Dinosaur Rampage City Attack · Чудовище ...
Хубавата игра просто се нуждае от повече време. 1 минута просто ви кара да унищожите толкова много. Или го накарайте да унищожи по-бързо
Приятна игра, но има проблеми и не се зарежда до следващия кръг в 30% от времето
... Best Fallen Kingdom Indoraptor Dinosaur Toy (1019 Pieces) (Discontinued by Manufacturer): Toys & Games; изградят Почистете спалнята много Amazon.com:
Засяда се постоянно. Синът ми завършва ниво и играта казва зареждане, но никога не преминава към следващия кръг. Че трябва да приключим играта и той губи всичките си точки. Това се случва на всеки няколко кръга
Не е най-добрата, но има и други добри игри
Беше добре
Не онлайн! Противниците са ботове. Опитайте да преминете в самолетен режим. Най-лошото е, че се опитват да ви накарат да повярвате, че е онлайн, като дават имена на ботовете.
Всичко, което мога да кажа е, че е... Страхотно! Когато печелите Всеки път, това ви кара да се чувствате силен. Също така показва, че сте достоен да победите целта на играта, хехе.
Flying Robot Grand City Rescue APK ... Helix Jump. Get to the bottom! Jungle Sniper Hunting 3D APK ... Dinosaur Rampage APK
Добра игра, но има нужда от повече. След известно време става скучно.
Това е хубава игра, но има много добавки и когато отивате на битка, дори няма да имате шанс да избегнете повечето атаки, но е като забавление, когато ви е скучно понякога.
мразя тази игра, тя е скучна. Иска ми се да има мултиплейър, за да можете да се присъедините към приятели
играта е смешна, изобщо не е привлекателна, съжалявам за дизайнера на тази игра Много е ниско качество, не издържаш дълго, наистина ти казах, че не е много интересна и зрелищна, драконовият огън те убива и не се вълнувате от играта. Пукаш се, Боже 😩
Играта е забавна, но след известно време става скучна,
Не е лоша игра. Не бях развълнуван от хаптичната обратна връзка, чувствах се разсейващо и сякаш корелира с едновременното забавяне на движението на моя Дино. Макар че вероятно бих могъл да изключа това, ми беше трудно да преместя динозавъра и не ми е приятно да плъзгам пръста си по екрана на телефона си. Въпреки това, преместете тази игра от телефона и кажете друга система за игра (вашият избор тук) и аз съм там.
Моят Дино няма да се движи и когато го стигна, виждам ТОЧНО СЪЩАТА КАРТА КАТО ДУПКА. IO
Забавно приложение със сигурност, но има БЕЗУМНО количество реклами. След всяка игра има реклама и ако наистина имате късмет, получавате такава, която не можете да пропуснете дори след минута. Самата игра е много забавна, не е много за нея, след като увеличите своя ранг, плюс това е една и съща карта всеки път. Отървете се от абсурдното количество реклами и въведете повече карти и предизвикателства и бих помислил за преинсталиране
Обичам играта от вашата система и за първи път според мен най-доброто време за вашето време и внимание. Имам страхотен уикенд, тъй като не мога и не желая и съм готов за вашето време и внимание и търся
Това е наистина страхотна игра, но тук и там има реклами. Не много се показват и може би оставете динозавъра да отиде малко по-бързо. И да, това е всичко, което имам да кажа.........................✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭 🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬
O jogo é legal mais tem muita propaganda
Рекламите са твърде много. След всяка игра, дори ако решите да игнорирате рекламата за x3, те пак показват реклама, преди да се върнат в главното меню.
Защото тази игра е супер забавна и можете просто да продължите да играете играта, сякаш не е една от тях, които са били, когато завършите играта, сякаш вече не можете да продължите. Така че е супер супер забавно, така че днес няма самолети от мен!
Твърде много реклами. Hole.io rip off
Забавно е, но всеки път, когато го играя и включа интернет има много реклами и трябва да го изключа, получавате страхотни неща и когато го получа, трябва да го изключа, когато играя и когато го играя забавете темпото и ИСКАМ АКТУАЛИЗИРАНЕ! Моля, направете го по-добре >
Kuda Poni: Permainan Lari-lari RPG riz
Наистина обичам тази игра, че е толкова пристрастяваща и наистина бих се радвал, ако можем да играем като различни видове динозаври като спинозавър, трицератопс, птеранодон и т.н. Обичам тази игра, продължавайте в същия дух. 😁😁😁
Мразя тази игра заради глупавите реклами НЕ ХАРЕСВАМ ТАЗИ ИГРА. Мразя тази игра много. Вземете ГОЛЕМИЯ l за губещият Динозавър Rampage създава.
Екшън - Download Android Games & Apps
Много забавни почти вражески реклами и няма насилие, така че благодаря, ако хората кажат, че е лошо, наистина не е забавно.. опитайте и вижте какво имам предвид..
Малко мразя това, защото в режим на битка, когато съм печатал динозавъра върху мен, когато се появявам, той печата отново
Dinosaur Rampage Aksyon hne
Dinosaur Rampage Ação yos
Той е уникален за разлика от някои други игри. Харесва ми как има режим на битка, при който унищожавате сандъците, за да станете по-големи, за да победите 🐉. Добавките не се появяват на случаен принцип, а само когато искате да получите скорост и така нататък. Оценявам 5 звезди, добре е.
Забавна игра. Повечето от другите играчи ви позволяват да нападнете града, както сметнете за добре. Режимът на битка добавя добро ниво на трудност за известно време и е просто забавен.
не е смешно
това е концепция, която вече се използва толкова често, че става скучно, само защото правиш едно и също нещо с различни герои, не го прави нещо ново или по-добро. също така просто играете срещу компютри, което отнема забавлението, без реално предизвикателство. лесно можеш да закъсаш някъде и не е трудно да си "най-добрият" в рунд. като цяло не (само) лоша игра
Добра е играта но звука е гаден. 😉😉😉
Много забавно, по-трудно за контрол, но изравнява шансовете за победа.